El Boira, un restaurant de cuina catalana amb productes de temporada i de proximitat cuinats amb coneixement, creativitat i dedicació.

Un bon equip motivat per “el saber fer” i l’entusiasme; ingredients imprescindibles en la cocció de qualsevol iniciativa i qualsevol plat.

Entenem la cuina com una experiència que, més enllà de l’elaboració i presentació d’un plat amb la finalitat d’assaborir-lo, ha de despertar i satisfer els sentits dels seus comensals. Oferim una àmplia oferta gastronòmica que de ben segur acompliran les expectatives dels paladars més exigents; però també un menú diari pels menys agosarats, que no els deixarà indiferents.

Ens trobareu al casc antic de Vic, a tocar de la Plaça Major, en una casa antiga de parets de pedra distribuïda en dos ambients i amb una acollidora terrassa a la planta superior que podreu gaudir quan arribi el bon temps.

Deixeu-vos emboirar!

Podeu reservar taula ara mateix des de la pàgina de reserves. Hi trobareu un formulari i us confirmarem la disponibilitat per correu electrònic o per telèfon.

RESERVAR TAULA

Ens trobareu al c/Sant Miquel dels Sants, 3, al cor de Vic. A 2 minuts a peu de la Plaça Major. Teniu més informació a la pàgina de contacte.

CONTACTAR